Make IT in Oradea oferă finanțări de până la 50.000 euro prin incubatorul Bright Nights

Bright-Night.png

Make IT in Oradea derulează programul pentru startup-uri Bright Nights Incubator, prin care oferă pasionaților de tehnologie, care au idei de afaceri inovatoare şi care doresc să pornească o afacere, mentorat şi finanţări de până la 50.000 euro.

Make IT in Oradea este o asociație non-profit fondată în această toamnă de către companiile locale Paymo, Helion, Smartware, Mobiversal, Roetco şi autorităţile locale, prin Agenția de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO), în colaborare cu parteneri externi precum Orange România, prin programul Orange Fab.

Obiectivul Make IT in Oradea este de a dezvolta industria creativă din regiune prin înființarea de startup-uri inovatoare în sectorul tehnologic.

Strategia Make IT in Oradea pentru anul 2021 vizează dezvoltarea unei comunități locale de startup-uri în IT, în trei etape: identificarea şi selectarea ideilor inovatoare din domeniul IT, transformarea acestora în idei de afaceri sub îndrumarea unor mentori cu experiență şi, în etapa finală, finanțarea fiecărei afaceri selectate cu sume de până la 50.000 de euro.

Bright Nights Incubator este un program de educație antreprenorială şi se adresează tuturor pasionaților de tehnologie, tineri cu idei sau oameni de afaceri cu experiență, şi care au o idee inovatoare care utilizează tehnologii moderne. Programul de incubare oferă acestora posibilitatea să își testeze ideea și să o dezvolte până la stadiul de finanțare. Programul se desfășoară pe perioadă de aproximativ 9 luni, anual, în trei etape:

Decembrie 2020 – Martie 2021

Etapa de preselecție, în care participanții sunt invitați să își înscrie ideea pe platforma https://makeitinoradea.ro/bright-labs-incubator/ pentru una din competițiile de idei care se vor desfășura în următoarele luni.

Aprilie – August 2021

Etapa de incubare, în care echipele selectate sunt îndrumate de mentori şi parteneri cu experienţă, astfel încât idea să se dezvolte până la stadiul de afacere.

Septembrie 2021

Etapa de finanțare, în care ideile de afaceri selectate în finală vor primi finanțare de până la 50.000 de euro.

În prima fază, cei care doresc să participe sunt invitați să se înscrie în cadrul programului Bright Nights Incubator pentru a-şi prezenta ideile. În program se pot înscrie atât persoane, cât şi echipe. Nu există criterii pentru înscriere, însă fiecare idee înscrisă va fi aprobată în competiție, în prealabil, de către organizatori. Datorită contextului sanitar actual, întâlnirile din cadrul programului vor avea loc online.

Pentru informații şi detalii suplimentare puteți accesa https://makeitinoradea.ro sau vă puteţi adresa organizatorilor la adresa [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.