Managementul fondurilor structurale: teorie si practica. Experienta unei regiuni beneficiare

Institutul National de Administratie organizeaza, cu sprijinul Organizatiei Internationale a Francofoniei, seminarul "Managementul fondurilor structurale: teorie si practica; Experienta unei regiuni beneficiare" (limba franceza).

Seminarul se adreseaza functionarilor publici din administratia centrala si regionala lucreaza in domeniul managementului fondurilor structurale din cadrul ministerelor si autoritatilor. Seminarul va fi organizat in perioada 23 – 24 iunie 2008, la Bucuresti, sediul INA.

Tema acestui seminar este una de mare actualitate avand in vedere complexitatea politicii regionale europene si faptul ca accesarea fondurilor structurale reprezinta in continuare o mare provocare si o prioritate pentru administratia centrala si regionala din Romania. Prin aceasta activitate de formare ne propunem sa realizam o pregatire practica a functionarilor publici in domeniul managementului fondurilor structurale.

Seminarul va beneficia de expertiza domnului Jean JANSS, Director al Directiei de Programe Europene din cadrul Ministerului Regiuni Valone (Belgia) si a domnului Rodolphe MUNOZ – profesor al Colegiului European din Bruges, expert international in domeniul achizitiilor.

Seminarul se va desfasura in limba franceza.
Nu se asigura translatie simultana.

Taxa de participare este de 280 ron.

Agenda seminarului

Formularul de inscriere

Termenul limita de inscriere este 19 iunie 2008.
Locatia si data: Bucuresti, 23 – 24 iunie 2008.

Contact:
Daniela Scarlatescu
E-mail: [email protected]

Sursa: Formare.info, 16 iunie 2008

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.