Managementul Proiectelor la Online-School.ro

Kaizen Company – societate specializata in promovarea educatiei permanente – vine in intampinarea nevoii de perfectionare manageriala a clientilor sai prin furnizarea unor sesiuni de instruire in format e-learning.


Astfel, prin intermediul proiectului Online-School.ro – The freedom to
learn! Kaizen Company organizeaza cursul online "Managementul
Proiectelor".

La cursul "Managementul Proiectelor" pot participa actuali si viitori manageri de proiect, membrii echipei de proiect, alte persoane implicate in derularea unor proiecte, precum si oricine este interesat de imbunatatirea cunostintelor in managementul proiectelor.

Programul de "Managementul Proiectelor" are numeroase beneficii si va contribui la insusirea cunostintelor si dezvoltarea abilitatilor necesare in managementul proiectelor ale participantilor.

Pe parcursul sesiunii de instruire vor fi abordate teme ca: introducere in managementul proiectelor, ciclul de viata al proiectelor, matricea cadrul logic, planificarea in managementul proiectelor, evaluarea proiectelor, echipa de proiect, acestea fiind dublate de studii de caz si activitati practice menite sa contribuie la identificarea, planificarea, implementarea, monitorizarea si evaluarea proiectelor de catre participanti conform standardelor impuse.

In urma participarii la acest program, cursantii vor putea sa stabileasca legaturi intre strategia organizatiei si managementul de proiect, sa identifice si sa valorifice oportunitatile de afaceri ce se pot concretiza in proiecte, sa identifice principalele sarcini si responsabilitati ce revin managerilor de proiect, echipei de proiect, cat si personalului de executie, sa aloce si sa administreze resursele necesare unui proiect, sa anticipeze si sa gestioneze eficient riscul si situatiile neprevazute aparute in derularea unui proiect, sa monitorizeze evolutia unui proiect.

Cursul online "Managementul Proiectelor" incepe in prima zi a fiecarei luni si dureaza 30 de zile. Evaluarea participantilor se va realiza pe baza temelor efectuate individual in timpul cursului si a testului grila sustinut la final, dar si in functie de participarea la seminariile online.

Absolventilor li se va elibera Certificat de Absolvire, care va fi insotit de rezultatul obtinut, de programa analitica a cursului si de o recomandare din partea lectorului.

Cursul este destinat atat unei pregatiri individuale, cat si companiilor.

Pentru mai multe informatii:

Madalina Angiu
General Manager
Kaizen Company

Telefon: 0770.836192
Fax: 0351.815524
E-mail: [email protected]
Website: www.online-school.ro


Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Managementul-proiectelor.ro recomanda www.Traineri.ro.

Sursa: Managementul-proiectelor.ro, 18 noiembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.