Managementul-proiectelor.ro si Internationalpmday.org

ziua_internationalaEchipa Managementul-Proiectelor.ro sarbatoreste ziua internationala a managementului de proiecte (MP). In acest sens, bloggerul nostru, George Zaharia, reprezentantul Austrian Airlines din Iasi, a tinut un seminar la Universitatea “Petre Andrei” din Iasi, unde a vorbit studentilor despre importanta managementului in proiectele de aviatie.

De asemenea, site-ul nostru a aparut pe internationalpmday.org, pentru ca impreuna ne-am dorit sa evidentiem semnificatia acestei zile.

Ziua internationala a MP
:

  • ofera oportunitati organizatiilor de a-si exprima aprecierea pentru conducerea si angajamentul demonstrat de catre managerii de proiect care aduc contributii semnificative in vederea obtinerii succesului organizational;
  • creeaza legaturi intre organizatiile dedicate managementului de proiecte pentru a impartasi idei, pentru a incuraja relatiile profesionale si pentru a aprecia valoarea diversitatii culturale in mediul proiectului la nivel mondial;
  • sporeste gradul de constientizare a valorii managementului de proiect;
  • ofera posibilitatea de a comunica contributiile si importanta managerilor de proiecte de la toate nivelurile si in toate industriile.

Daca sunteti interesati sa vedeti ce alte companii din lume sarbatoresc ziua si in ce mod, puteti accesa www.internationalpmday.org, unde este afisata lista cu toti cei care au dorit sa publice evenimentele dedicate acestei zile.

Va uram succes in proiectele pe care le aveti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.