Managerii de Proiect isi unesc fortele in lupta impotriva cancerului

Peter Taylor

Peter Taylor, cunoscut si ca “The Lazy Project Manager”, zilele acestea este implicat intr-un efort comun al managerilor de proiect, pus la cale cu scopul de a sprijini lupta impotriva cancerului.

Daca nu stiai, pana pe data de 8 Iunie 2013, daca cumperi oricare exemplar dintre publicatiile de mai jos, toate incasarile rezultate vor fi directionate catre The Trek of a Cure: Salcantay.

The Lazy Project Manager si GPM Global o sprijina pe Julia Checchia, PM Practice Leader la Hitachi Data Systems, Fost Presedinte al PMI Sydney Chapter si Director la Large al PMI NZ Chapter, in strangerea de fonduri pentru lupta impotriva cancerului.

La inceputului lui 2012, PMI Sydney Chapter si Change Management Institute (CMI), au semnat un memorandum de intelegere pentru a se asigura ca membrii ambelor organizatii pot imbratisa studiul si oportunitatile astfel ca managementul schimbarii si a proiectelor, sa fie utilizat consecvent in consolidarea succesului business-urilor

La acel moment, membrii ambelor organizatii au decis sa contribuie la salvarea lumii (o mica portiune a ei, desigur), prin intermediul The Trek for Cure: Salcantay to Machu Picchu in Peru Cure Cancer Peru 2013. Timp de 13 zile, Peter Taylor este parte a unui grup ce preda despre abilitatile din managementul proiectelor, intr-o scoala dintr-un mic sat, intr-o calatorie de 60 kilometrii pentru Cure for Cancer. El tinteste si sa stranga 4000$ pentru Cure for Cancer iar GPM Global sprijina aceasta initiativa prin donarea tuturor incasarilor realizate de pe urma vanzarii cartilor.

Care sunt cartile si de unde pot fi cumparate?

  • The Lazy Project Manager si The Lazy Winner pot fi achizitionate aici.
  • The GPM Reference Guide To Sustainability in Project Management poate fi achizitionat aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.