Marius Nica: Ne dorim ca PO Infrastructura Mare sa fie aprobat in iunie

calendar.jpg

lansare-programeIn cadrul intalnirii dintre Ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica si doamna Corina Cretu, Comisar european pentru Politica Regionala, s-a discutat despre stadiul Programului Operational Infrastructura Mare dar si despre lista proiectelor din perioada de programare 2007 – 2013 care trebuie fazate pe urmatorul cadru financiar.

Facem toate demersurile necesare pentru ca Programul Operational Infrastructura Mare sa fie aprobat la Bruxelles in luna iunie. Tot in iunie, dorim sa transmitem Comisiei si lista proiectelor aferente perioadei 2007 – 2013 pe care dorim sa le fazam”, a explicat ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica.

Asa cum am afirmat si la Bruxelles, munca depusa in toata aceasta perioada pentru cresterea nivelului absorbtiei pe actualul cadru financiar va avea rezultate pozitive si se vor putea observa in a doua parte a acestui an. Sunt increzator, totodata, ca Romania va demonstra mai multa eficienta in perioada de programare 2014-2020, tara noastra acumuland experienta lectiilor din perioada 2007 – 2013.” a mai declarat Marius Nica.

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.