MDRAP va achiţiona 21 de autobuze electrice pentru Consiliul Judeţean Neamţ

autobuz-electric-605x.jpg

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) va achiziţiona, în numele Consiliului Judeţean Neamţ, 21 de autobuze electrice destinate transportului public urban de călători, a anunţat preşedintele CJ Neamţ, Ionel Arsene.

Arsene a precizat că, prin acest proiect, Consiliul Judeţean Neamţ va realiza, prin fonduri europene, investiţii importante în infrastructura de transport din Piatra-Neamţ. “Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice va achiziţiona, în numele CJ Neamţ, 21 de autobuze electrice cu lungimea de circa 10 metri, destinate transportului public urban de călători, operabile în condiţii de deal, 21 staţii de încărcare lentă şi 7 staţii de încărcare rapidă în valoare estimată de 48.125.000 lei fără TVA”, a declarat preşedintele CJ Neamţ.

Ionel Arsene a adăugat că infrastructura necesară operabilizării flotei de autobuze va fi realizată de Consiliul Judeţean prin modernizarea autobazei Troleibuzul, achiziţionarea unei flote de 20 de autobuze electrice şi realizarea staţiilor de încărcare de la capetele liniilor traseelor urbane. Pentru acest proiect, valoarea estimată a investiţiei este de 54 milioane lei fără TVA.

Sursa:  Administratie.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.