MFE a publicat un formular standardizat offline pentru completarea sectiunii Buget din aplicatia MySMIS

formular.jpg

Ministerul Fondurilor Europene (MFE) a pus la dispozitia beneficiarilor un formular standardizat in format Excel pentru sectiunea Buget din cadrul aplicatiei MySMIS. Formularul poate fi completat offline si apoi incarcat in aplicatie.

Conform comunicatului oficial, MFE raspunde astfel solicitarilor venite din partea beneficiarilor si adopta o noua masura care sa usureze procesul de depunere a proiectelor in sistemul MySMIS.

Beneficiarii pot descarca de pe site-ul MFE formularul si sa il completeze. Odata completat, formularul va putea fi incarcat in aplicatie “cu un singur clic”. Formularul de tip Excel pus la dispozitia beneficiarilor este identic cu cel generat de aplicatia MySMIS.

Optiunea de import a formularului pentru rubrica Buget va fi activata in aplicatia MySMIS incepand de astazi, 12 septembrie 2016.

 Precizari importante pentru beneficiarii care doresc sa foloseasca formularul tip pentru sectiunea Buget:
•    Documentul incarcat va prevala in fata datelor de buget deja introduse. Beneficiarii care intentioneaza sa foloseasca acest formular trebuie sa tina cont de faptul ca, la evaluare, bugetul luat in considerare va fi cel din formular, si nu cel introdus prin sectiunea clasica.
•    Utilizarea fisierului Excel este posibila numai in perioada de depunere a proiectelor. Beneficiarii declarati castigatori vor trebui in continuare sa completeze sectiunea clasica a rubricii Buget in perioada de precontractare.

Descarca formularul standardizat
Cheia de protectie este MFE4142.

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.