MFE prelungește termenul de depunere a formularelor de candidatură în cadrul apelului de elaborare a documentelor programatice 2021-2027

calendar.jpg

Ministerul Fondurilor Europene anunță prelungirea termenului de depunere a formularelor de candidatură în cadrul Apelului național pentru exprimarea interesului de participare în cadrul structurilor parteneriale constituite pentru elaborarea documentelor programatice 2021-2027, până la data de 5 iunie 2020. Totodată, criteriul referitor la integritatea membrilor din cadrul structurilor parteneriale a fost modificat astfel încât să se asigure claritate privind modalitatea de evaluare a acestuia.

Subliniem faptul că în evaluarea tuturor candidaturilor depuse, Ministerul Fondurilor Europene interpretează acest criteriu în deplină concordanță cu legislația națională în materie penală și cu prevederile Constituției României, prezumția de nevinovăție fiind de la sine înțeleasă în orice acțiune întreprinsă de către o entitate indiferent de domeniul său de activitate. Documentația o găsiți aici. 

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.