Ministerul Economiei plateste unei firme de buzunar 1,65 milioane de lei pentru organizarea unei misiuni de afaceri la Moscova

afaceri_intalnireO firma de consultanta din Bucuresti va incasa 1.645.750 RON  (TVA inclus) de la Ministerul Economiei, pentru “Prestari servicii pentru organizarea participarii agentilor economici la targul economic international Mebel – Moscova”.

Societatea Andrei Consultanta SRL a castigat licitatia deschisa organizata de minister, oferind pretul cel mai scazut in conditiile in care a mai existat o oferta valabila, potrivit anuntului de atribuire publicat de autoritatea contractanta.

Firma Andrei Consultanta SRL a avut in 2012 un numar de 7 angajati si o cifra de afaceri de 438.000 de lei, adica aproximativ un sfert din valoarea contractului obtinut de la Ministerul Economiei, arata ultimul bilant publicat pe site-ul Ministerului de Finante.

Targul international MEBEL se organizeaza anual la Moscova, sub patronajul Guvernului si a Camerei de Comert a Federatiei Ruse si este una dintre cele mai importante manifestari expozitionale din domeniul industriei mobilei si decoratiunilor interioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.