Ministrul Marcel Boloș a discutat cu reprezentanții studenților despre finanțarea inițiativelor antreprenoriale

Marcel_Bolos.jpg

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, a avut a nouă reuniune de lucru cu reprezentanții asociațiilor studențești și ai Societăților Antreprenoriale Studențești (SAS) din universitățile din România, cu privire la proiectul pilot „Innotech Student”, dedicat antreprenoriatului în rândul studenților din România. Apelul va fi finanțat din Programul Operațional Capital Uman.

În cadrul reuniunii, organizate în sistem videoconferință, oficialul MFE a prezentat principalele coordonate ale proiectului și a detaliat informații privind beneficiarii eligibili, domeniile propuse pentru finanțare, activitățile eligibile, schema de finanțare și alocarea financiară.

Reprezentanții asociațiilor studențești și ai SAS-urilor au adresat o serie de întrebări cu privire la acest proiect pilot și au făcut propuneri care să fie analizate în vederea includerii în Ghidul solicitantului.

La finalul întâlnirii de lucru, ministrul Marcel Boloș a propus organizarea unei noi întâlniri la jumătatea lunii mai 2020.

Mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.