Noi fonduri pentru plata beneficiarilor

bani_mouse.jpg

baniGuvernul Romaniei a aprobat un nou imprumut de la Trezoreria Statului pentru asigurarea sumelor necesare efectuarii de plati catre beneficiarii de fonduri europene in luna septembrie 2014.

Guvernul Romaniei a aprobat un nou imprumut cu o valoare de 490 milioane de lei pentru plata beneficiarilor de fonduri europene. Aceasta suma va fi folosita pentru decontarea cheltuielilor efectuate de beneficiari in cadrul proiectelor, urmand sa fie rambursata Romaniei de catre Comisia Europeana“, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

Imprumutul aprobat va asigura fondurile necesare Autoritatilor de Management pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice (POS CCE) si pentru Programul Operational Regional (POR). Pentru efectuarea de plati catre beneficiarii POS CCE a fost alocata o suma de 300 milioane de lei, iar pentru beneficiarii POR – 190 milioane de lei.

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

2 thoughts on “Noi fonduri pentru plata beneficiarilor”

  1. Dana spune:

    Si pe POSDRU ce se asteapta? Venirea primaverii? Pana in primavara oamenii strang datorii, asteptand salarii pe POSDRU. Degeaba au aprobat atatea proiecte, unele foarte bune, daca nu sunt in stare sa si plateasca oamenii care le implementeaza. Nimeni nu mai vrea sa lucreze in astfel de proiecte din cauza intarzierilor cu care se efectueaza platile catre beneficiari. Oamenii buni si cu experienta pleaca in cautarea unui alt loc de munca in alte domenii.
    Doar cu lauda nu poti convinge oamenii, care stiu cat de greu este sa pui in practica un proiect.
    Pe site-ul AMPOSDRU nu s-a mai actualizat lista cu plati din luna iulie a acestui an. Dar nu-i nicio problema, ca oamenii pot veni la munca si fara salariu, nu-i asa domnule Teodorovici? Dvs v-ati primit salariul luna asta? Pentru ca jumatate din cei care fac posibil salariul dvs. nu au luat de cel putin doua luni, sunt aproape muritori de foame, indatorati si cu moralul la pamant. Ce spuneti, este corect asa? Promisiuni, promisiuni, numai asta stiti sa faceti!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.