Noutati de ultima ora in sprijinul mediului de afaceri romanesc

Noutati de ultima ora in sprijinul mediului de afaceri romanesc in cursul toamnei 2009

Va informam ca pe site-ul www.HouseofEurope.ro, Fundatia EUROLINK-House of Europe a actualizat prezentarea succinta a celor doua evenimente cu participare nationala si europeana a caror organizare este coordonata metodologic si tehnic cu sprijinul logistic al Agentiei „Phaeton Gala”:

1. In cadrul primei editii a Targului economic, juridic si administrativ„EconimicFest”, in parteneriat cu Knowledge Management Institute – Romania si Agentia “Knomacons” (www.knomacons.ro), desfasurarea unei noi editii extrarodinare a INCUBATORULUI de PROIECTE si AFACERI EUROPENE, in data de sambata, 17 octombrie 2009, la Salonul de Presa „Darclee” al World Trade Center Bucuresti. Targul „Economic Fest” (www.economicfest.ro) are drept partener oficial principal Autoritatea de Management a Programului Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice” – Ministerul Economiei, iar evenimentul se bucura de prezenta unor importanti parteneri media in domeniu: Televiziunea Romana, Money Channel TV, ziarul „Business Standard”, revista „Money Express”.

2. Editia a V-a a „ZILEI EUROPENE a CONCURENTEI si COMPETITIVITATII in ROMANIA”, sub egida Platformei CEFTAC (www.ceftac.ro), proiect fondat in anul 2004 cu sprijinul Programului PHARE al Comisiei Europene, care urmeaza sa se desfasoare in parteneriat si cu sprijinul Consiliului Concurentei din Romania in ziua de joi, 12 noiembrie 2009 la Palatul Parlamentului din Capitala, cu amabilul sprijin al Institute of Competion Law – Paris, editor al publicatiilor “Concurrences”si “e-Competitions”.

De asemenea, pe siteul Platformei “EU-RO Clearing Funds”, www.StructuralFunds.ro, prezentam oferta de toamna cu noile pachete de servicii integrate dedicate combaterii dificultatilor recesiunii economice si promovarii afacerilor.

Pentru solicitarea de detalii suplimentare si programari/inscrieri, ne puteti scrie la adresa [email protected] sau contacta secretariatul nostru la tel./fax 021.2304997.

Pentru conformitate,
Secretariatul EUROLINK-House of Europe

About Sever Avram

Sever AVRAM - coordonator general - Platforma de Actiune si Interventie Rapida a Societatii Civile in favoarea stimularii absorbtiei Fondurilor Europene "EU-RO Clearing Funds". A lucrat ca si consilier de afaceri publice pentru Comisia Europeana in Romania si a contribuit la elaborarea capitolului de politici sociale si dezvoltarea resurselor umane din cadrul Planului national de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana. Incepand cu anul 1996,  a activat ca si consultant si/sau trainer in domeniul institutiilor si fondurilor UE, al comunicarii, relatiilor publice si lobby-ului in cadrul a numeroase proiecte europene finantate direct de Comisia Europeana de la Bruxelles,  Departamentul de Stat al SUA, Open Society Institute, precum si de mari finantatori privati internationali sau autohtoni. In urma unui proiect PHARE pe care l-a coordonat, incepand cu anul 2004, se ocupa de organizarea sub egida Platformei CEFTAC (www.ceftac.ro) a “Zilei Europene a Concurentei si Competitivitatii in Romania” si a altor evenimente pentru mediul de afaceri. Din anul 2006, a avut initiative speciale legate de absorbtia fondurilor UE, incepand cu saloanele regionale si scolile de vara de la Constantza si Baile Sovata pana la cele doua editii deja desfasurate  ale Forumului Civic si de Afaceri pentru stimularea absorbtiei fondurilor UE (Bucuresti, in 2007 si 2008). Coordoneaza activitatea de consultanta pe proiecte a CPS (Consortiul Parteneritului Strategic) si a Atelierului Interactiv de Idei, Proiecte si Investitii Inovative (www.StructuralFunds.ro).  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.