O dimineata boema de 1 MAI…

Da…..in sfarsit 1 MAI…..Sambata…..(oftica multora)

Bonjour!

M-am trezit tarziu in dimineata asta…..cafeluta si TV…..mare greseala din partea mea…..m-au invadat stirile cu gratare, bere, Vama, cluburi in Mamaia, etc…..enervat de tot ce vad “pe sticla”, am hotarat sa ies din casa…..afara…furnicar…..masini…..lume entuziasta…..cumparaturi “la greu”…..pregatiri pentru aceleasi gratare…..aceiasi poveste ca la TV…..asa ca……

Mi-am propus ca 1 Mai sa fie altfel pentru mine…..

Am inceput cu o plimbare, pe jos, pana in centru Iasului(vreme superba),…..micul dejun la “Atelier Patiserie Select”…doua placinte cu branza (“branzoaice”,”poale’n brau” pe la noi) si un iaurt,…..o plimbare pe Pietonalul Lapusneanu (expozitie de antichitati),…..un ziar(Capital), o apa minerala si o banca in Piata Unirii(o ora de relax),…..o scurta vizita la “Ultima Resedinta Domneasca a Domnitorului Al.I. Cuza” de pe Pietonal(va recomand),……si incheiem cu o plimbare…tot pe jos…pana acasa(Podu Ros)…..

…..cuvintele nu sunt de ajuns pentru a va “desena povestea”…..

Pentru mine a fost o DIMINEATA SUPERBA…..

O zi “protest” impotriva… “GRATARIADEI” …

…si totusi…pentru cei ce au mers la gratar…Sa aveti pofta!!!…si moderatie la alcool…..

About Cristian Tudusciuc

Sunt absolvent de ştiinţe juridice, absolvent de ştiinţe economice (management) şi in anul 2010 am absolvit masterul la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii Al. I. Cuza Iaşi, specializarea Bănci şi Pieţe Financiare. Am avut şi “privilegiul” să “admir” peisajul economic românesc (real) şi să-i simt “trepidaţiile” exact din interiorul lui. Administrez două mici firme de pe piaţa textilelor din România, una având ca domeniu principal de actvitate importul şi comercializarea materialelor textile, iar pentru cea de-a doua, producţia fiind sursa principală de venit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.