Open Classes pentru primul MBA in Project Management

DeSales University anunta organizarea de catre DeSales MBA Program in Project Management a unei serii de "cursuri deschise" in data de 8 decembrie 2007, la ora 10:00 si 11 decembrie 2007, la ora 18:30 pe tema "The Compelling Value of Teams" si care vor fi sustinute de Prof. Dr. M. Latib, VicePresident for Program, Strategic Development and Director, MBA Program.

Cursurile se adreseaza tuturor celor care se confrunta cu provocarile impuse de munca in echipa si de adminstrarea performanta a unor proiecte complexe. Prin intermediul acestora, se doreste demonstrarea importantei pe care o are gestionarea corespunzatoare a resurselor umane, determinand coeziunea si eficienta grupurilor de activitate.

Un plus de valoare este adus acestor Open Classes, de experienta vasta acumulata de Prof. Dr. M. Latib prin dezvoltarea si implementarea unor programe de executive leadership pentru organizatii importante din intreaga lume (The World Bank, Unisys, Comcast, Air Products, Siemens, Smithfield Meat si altele). Toate cursurile din cadrul programului DeSales MBA sunt predate exclusiv de profesori americani, care detin functii de conducere in cadrul unor mari companii, avand totodata si o pregatire academica de exceptie. 

Aceste Open Classes reprezinta o oportunitate reala de informare pentru toti cei care doresc sa devina studenti ai primului MBA in Project Management din Romania si sunt completate in data de 10 decembrie 2007, la ora 18:30, de o sesiune de informare care are drept obiective descrierea detaliata a programului si prezentarea conditiilor privind procedurile de admitere, pentru urmatoarea serie de studenti care vor incepe cursurile pe 7 ianuarie 2008.

Termenul limita de depunere a formularelor de inscriere pentru sesiunea din ianuarie este de 15 decembrie 2007.  Toti cei interesati de participarea la "cursurile deschise" sunt rugati sa-si confirme prezenta la nr. de tel: 021/202.95.07,  0725/120.114, prin E-mail: [email protected] sau direct pe site-ul www.mbaamerican.ro. Cursurile si sesiunea de informare se vor desfasura in Sala Senatului a Universitatii Romano-Americane, Bd. Expozitiei 1B, sector 1, Bucuresti.

DeSales University a fost infiintata in 1961, in Pennsylvania (SUA) si este considerata, conform U.S. News & World Report, drept una dintre universitatile cu cele mai bune programe de MBA din zona nord-americana. Interesant de remarcat este faptul ca, in SUA, o parte importanta dintre participantii la programele MBA oferite de DeSales University, nu sunt economisti ca formare anterioara, ci juristi, ingineri sau medici – majoritatea ocupand diferite functii in zona middle sau top management in companii cu renume precum AT&T, Chrysler, Commerce Bank, DuPont Pharmaceuticals, General Electric, IBM, Johnson & Johnson, Lockheed Martin, Merck & Co., Merrill Lynch, Nestle, Pepsi Cola Co., Price Waterhouse Coopers, Smithkline Beecham Pharmaceuticals, Verizon. Pentru mai multe informatii puteti accesa site-urile: www.mbaamerican.ro sau www.desales.edu.

Ideea House este agentia de publicitate si relatii publice a DeSales University in Romania.

Persoana de contact:
Ana Panco
Director Ideea House
Telefon: (021)335.53.76, 0724.34.34.91
E-mail: [email protected]

Sursa: Managementul-Proiectelor.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.