Orasul Valec (Cehia) cauta parteneri in cadrul programului “Europa pentru cetateni”

Valec_Cehia.jpg

Valec_CehiaOrasul Valec din regiunea ceha Karlovy Vary este in cautare de parteneri europeni care doresc sa participe activ la un proiect in cadrul Programului „Europa pentru cetateni“ – Actiunea 1.2. „Retele de orase infratite“.

In orasul Valec exista cea mai mare concentrare de monumente istorice din Republica Ceha. Proiectul se va concentra pe transferul de experienta in ceea ce priveste munca in folosul comunitatii, cu scopul de a exploata potentialul localitatilor si de a creste, prin urmare, constientizarea culturala si vizibilitatea acestora fata de Europa pentru cetateni.

Sunt cautate pentru parteneriat patru orase mici si/sau sate active in domeniul patrimoniului cultural, care sunt in cautarea de metode de imbunatatire a activitatii in domeniul precizat.

Partenerii trebuie sa acorde o atentie deosebita fata de dezvoltarea comunitatii, in special in mediul rural.

La seminariile si atelierele de lucru ce vor fi organizate sunt asteptati sa participe reprezentanti ai tuturor entitatilor care opereaza in regiunea partenera (politicieni, antreprenori, o organizatie non-profit, scoli, cetateni, etc.).

Data limita pentru depunerea aplicatiei: 1 septembrie 2013.

Cei interesati se pot adresa persoanei de contact: Zdeněk Mach [email protected], telefon: +420/417.530.030, mobil: +420/737.444.602, http://www.job-asistent.cz/.

Documente anexate:
Fisa de prezentare a proiectului (Doc, Eng)

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.