Ovidiu Rata, fondatorul celei mai mari firme de consultanta din Romania, speaker la Conferinta Finantare.ro!

Domnul Ovidiu Rata este fondatorul grupului de firme RELIANS, din care fac parte – RELIANS CORP, RELIANS Development and Planning si Konsent, companii ce ofera servicii specializate de consultanta si asistenta tehnica, si Director general al RELIANS CORP.

Domnul Ovidiu Rata a absolvit Universitatea “Al. I. Cuza” Iasi, Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, Banci si Burse de valori; si-a continuat studiile atat prin programe postuniversitare de lunga durata in domeniul managementului cat si prin specializari in domenii relevante implementarii proiectelor de investitii, alegand ca profesie consultanta in management.

In cei peste 12 ani de activitate a oferit solutii si oportunitati de dezvoltare a afacerilor pentru mai bine de 500 de organizatii, atat publice cat si private. Ovidiu este convins ca increderea partenerilor nu poate fi castigata decat prin profesionalismul serviciilor furnizate si ca reputatia unei companii se construieste in timp, depasind mereu standardele de calitate impuse atat de clienti cat si de propria organizatie.

Cu domnul Ovidiu Rata va veti putea intalni pe 4 octombrie la Bucuresti.

Mai multe informatii despre program, speakeri, inscrieri si parteneri pot fi accesate pe site-ul evenimentului la adresa http://bucuresti2012.finantare.ro/ sau direct de la managerul de proiect, Carmen Dumea, telefon: 0743 087 270, e-mail: [email protected].

Participa si tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.