pm lecture: Bringing Business Analysis and Project Management Together

RGC_nouROLAND GAREIS CONSULTING & International Institute of Business Analysis Romania Chapter va invita la evenimentul pm lecture: Bringing Business Analysis and Project Management Together, in data de 29 februarie, la Hotel Novotel, sala Paris.

In cadrul evenimentului vor fi prezentate Analiza de Business si Managementul Proiectelor – doua discipline care se completeaza in mod fericit. Nu am putea sa cream idei noi concretizabile, nu am putea clarifica ceea ce avem de facut, nu am putea sa imbunatatim ceea ce am facut deja, daca nu ar fi Analiza de Business. Nu am putea infiinta nimic in mod controlabil, predictibil, daca nu ar fi Managementul Proiectelor.

Cele doua discipline se urmeaza una pe alta in procesul de supravietuire si de dezvoltare al organizatiilor. Bunele practici s-au strans in decursul timpului in doua carti de referinta pentru orice specialist: PMBOK si BABOK, standarde care prezinta procesele specifice ale fiecarei discipline.

Coregrafia celor doua familii de procese este insa o taina care va fi dezvaluita doar celor merituosi care participa la evenimentul nostru.

Agenda evenimentului:

  • 19.00 – 19.15: Deschidere eveniment, prezentare RGC
  • 19.15 – 20.00: Analiza de business prin proiecte, Roland Gareis, RGC
  • 20.00 – 20.45: Prezentare Victoria Cupet, IIBA Romania Chapter
  • 20.45 – 21.45: Cocktail

Evenimentele pm lecture reprezinta o excelenta oportunitate de invatare si networking pentru comunitatea de management de proiect din Romania. Participarea la evenimentele pm lecture este gratuita, cu conditia inscrierii prealabile.

Pentru inscrierea la evenimentele pm lecture, va rugam utilizati formularul de inscriere online!

Happy Projects!®
Beatrice Unciuleanu
ROLAND GAREIS CONSULTING srl
20, Libertatii Blvd. Ap. 26, Bucharest
[email protected] +40 21 300 30 20
www.happyprojects.ro +40 21 300 30 20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.