PO Capacitate Administrativa 2014-2020: Doua noi ghiduri au fost lansate spre consultare

ghidul.jpg

ghidulMinisterul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, prin Autoritatea de Management a Programului Operational Capacitate Administrativa (AM POCA), a lansat, spre consultare publica, alte doua propuneri de Ghid al solicitantului impreuna cu anexele acestora in cadrul Obiectivului Specific 2.2.Cresterea  transparentei, eticii si integritatii in cadrul autoritatilor si institutiilor publice:

  • Ghidul solicitantului nr. IP 2/2015 Sprijin pentru cresterea transparentei in administratia publica, pentru sustinerea mecanismelor administrative, precum si pentru prevenirea si combaterea coruptiei;
  • Ghidul solicitantului nr. CP1/2015 Sprijin pentru prevenirea si combaterea coruptiei la nivelul administratiei publice locale.

In acest context, partile interesate sunt invitate sa se implice in procesul de consultare a ghidurilor, iar opiniile si contributiile la imbunatatirea acestor documente sunt asteptate, in formatul propus de AM POCA, pana la data de 29 mai 2015, pe adresa de e-mail: [email protected].

Pentru vizualizarea documentelor, intrati AICI.

Sursa: AM PODCA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.