PO Competitivitate 2014-2020: o noua sectiune creata pentru cei care doresc sa primeasca fonduri europene pentru proiecte de cercetare-inovare

33333.jpg

POC 2014-2020Echipa Finantare.ro a creat o noua sectiune unde vor fi prezentate actiunile de finantare prin noul Program Operational Competitivitate 2014-2020. Acest program a fost deja aprobat de Comisia Europeana si va deveni functional inca din primavara acestui an, cand sunt deja anuntate primele apeluri de proiecte.

Programul e impartit pe doua axe prioritare: 1. Cercetare, dezvoltare tehnologica si inovare in sprijinul competitivitatii economice si dezvoltarii afacerilor si 2. Tehnologia informatiei si Comunicatiilor pentru o economie digitala competitiva. Vor putea depune proiecte reprezentanti din mediul privat: IMM-uri, startup-uri, intreprinderi nou-infiintate inovatoare, in parteneriat cu universitati si institutii de cercetare-dezvoltare.

Proiectele care vor primi astfel finantare trebuie sa fie din urmatoarele domenii: bioeconomie, tehnologia informatiilor si a comunicatiilor, energie, mediu si schimbari climatice, eco-nano-tehnologii si materiale avansate.

De asemenea, vor primi sustinere si proiectele din sectorul public care folosesc TIC in educatie, cultura si sanatate. Programul va sustine astfel dezvoltarea infrastructurii broadband in Romania, creand o punte de legatura intre mediul rural si mediul urban.

Sectiunea va fi actualizata permanent cu noi informatii utile de interes pentru potentialii beneficiari. Va invitam astfel sa o accesati constant si sa ne lasati comentarii.

Noua sectiune POC 2014-2020 o puteti vedea accesand acest link: https://www.finantare.ro/fonduri-structurale/poc-2014-2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.