PO Infrastructura Mare: Sesiune de dezbatere pe masura dedicata biodiversitatii

ghid-consultare-2.jpg

sesiuneMinisterul Fondurilor Europene a publicat draftul Ghidului Solicitantului pentru Axa Prioritara 4 – “Protectia mediului prin masuri de conservare a biodiversitatii, monitorizarea calitatii aerului si decontaminare a siturilor poluate istoric“, Obiectivul Specific 4.1Cresterea gradului de protectie si conservare a biodiversitatii prin masuri de management adecvate si refacerea ecosistemelor degradate“.

In continuarea procedurii scrise de consultare publica, Ministerul Fondurilor Europene organizeaza o sesiune de dezbatere cu toti factorii interesati referitoare la proiectul de ghid pentru Obiectivul Specific 4.1. “Cresterea gradului de protectie si conservare a biodiversitatii prin masuri de management adecvate si refacerea ecosistemelor degradate”, in data de 14 octombrie 2015, la sediul Ministerului Fondurilor Europene (B-dul Ion Mihalache, nr 15-17, sala de conferinte, parter), incepand cu ora 10.00.

Organizatiile interesate sunt invitate sa nominalizeze un reprezentant care sa participe activ la dezbateri. Nominalizarile pot fi transmise la adresa de e-mail [email protected], pana la data de 13 octombrie 2015.

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.