POC: S-au publicat rezultatele preliminare – etapa II pentru intreprinderi inovatoare de tip start-up si spin-off

finantare-microintreprinderi.jpg

Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica si Inovare (ANCSI) a publicat rezultatele preliminare a evaluarii pentru competitia POC A1 – A1.1.1 – C – 2015 – tip proiect: „intreprinderi inovatoare de tip start-up si spin-off” – etapa II de evaluare.

Fisele de evaluare in panel  rezultate in urma procesului de evaluare vor fi transmise reprezentantului legal/directorului de proiect  al solicitantului, la numarul specificat la depunerea on-line a ofertei de proiect.

Aplicantii care nu vor primi  fisa de evaluare in panel pot solicita retransmiterea fisei de evaluare  printr-o adresa semnata de catre reprezentantul legal al institutiei solicitante si stampilata, trimisa pe fax (nr. 021-318 30 60), in care se va specifica numarul de inregistrare electronica a proiectului (ID) si numarul de  fax/email la care se va retransmite.

Perioada de inregistrare a contestatiilor este 27.10.2016 – 02.11.2016 intre orele 9:00 – 14:00. Contestatiile se pot transmite pe fax la numarul 021 318.30.60 sau se pot depune direct la sediul ANCSI, str. Mendeleev, nr. 21 – 25, etaj 3, camera 315.

Conform comunicatului ANCSI, contestatiile se vor referi la eventualele vicii de procedura identificate ca fiind neconforme cu precizarile din  „Cererea de propunere de proiecte” si „Ghidul Solicitantului” si vor fi semnate de catre reprezentantul legal al institutiei si stampilate.

Descarca raportul

Sursa: ANCSI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.