Policlinica din Hunedoara va fi reabilitata si dotata cu echipamante noi, achizitionate pe fonduri europene

646x404-1.jpg

Uniunea Europeana va asigura fondurile necesare modernizarii Policlinicii din Hunedoara. Proiectul vizeaza, in principal, reabilitarea cladirii care gazduieste Policlinica spitalului municipal din Hunedoara.

Are o valoare totala de 10.700.281 lei (2.299.899 euro) si a fost admis in precontractare la data de 10 ianuarie 2019. Se va realiza reabilitarea completa a Ambulatoriului (corpurile: G,H si I) pe toate domeniile de constructie in care cladirea prezinta deficiente”, a informat Primaria Hunedoara, beneficiarul proiectului depus pe Axa prioritara 8 – Dezvoltarea infrastructurii sanitare si sociale.

Investitia mai prevede consolidarea fundatiei ambulatoriului, realizarea unui acoperis de tip sarpanta, termoizolarea socului si a fatadei, inlocuirea tamplariei degradate cu tamplarie din PVC cu geam termopan, inlocuirea pardoselilor, refacerea finisajelor, refacerea si igienizarea grupurilor sanitare, montarea unei noi instalatii sanitare, refacerea instalatiei termice si a instalatiei de ventilare si de racire a apei.

Ambulatoriul spitalului municipal Dr. Alexandru Simionescu va fi dotat cu un aparat EKG, un spirometru, un audiometru, un scaun ORL etc. Valoarea totala a acestor dotari este de 45.000 de lei fara TVA.

Sursa: Adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.