POR: a fost aprobata lansarea apelului pentru proiecte nefinalizate in cadrul axei 5

pndr-ghid-nereguli.jpg

Ghidul Solicitantului – Conditii specifice de accesare a fondurilor aferent apelului de proiecte pentru proiecte nefinalizate, in cadrul Axei 5, Prioritatea de investitii 5.1 – Conservarea, protejarea, promovarea si dezvoltarea patrimoniului natural si cultural, a Programului Operational Regional (POR) 2014-2020, a fost aprobat astazi, 3 mai 2018, prin ordin al ministrului dezvoltarii regionale si administratiei publice, si va fi publicat pe site-ul programului.

Ghidul Solicitantului contine informatiile specifice necesare in vederea deschiderii apelului de proiecte, referitoare la specificitatea proiectelor, modalitatea de completare si de depunere a cererii de finantare, conditii de eligibilitate, criterii de verificare. De asemenea, sunt incluse instructiuni de completare a cererii de finantare de catre solicitanti, pentru:

  • APEL DE PROIECTE POR/2018/5/5.1/7 regiuni/proiecte nefinalizate, care este valabil pentru proiecte ce urmeaza a fi implementate in regiunile Nord-Est, Sud-Est, Sud-Muntenia, Sud-Vest, Vest, Nord-Vest si Centru;
  • APEL DE PROIECTE POR/2018/5/5.1/BI/proiecte nefinalizate, care este valabil pentru proiecte ce urmeaza a fi implementate in regiunea Bucuresti-Ilfov.

Depunerea cererilor de finantare se face utilizand sistemul electronic – aplicatia MySMIS.

Solicitantii eligibili sunt autoritatile publice centrale, unitatile administrativ-teritoriale, institutiile publice, precum si parteneriatele dintre entitatile mentionate anterior.

Pentru pregatirea proiectelor este prevazuta o perioada de aproximativ 2 luni de la data publicarii Ghidului specific, astfel incat depunerea proiectelor se va face incepand cu data de 14 mai 2018, ora 12:00.

Cererile de finantare vor putea fi incarcate in aplicatia MySMIS pana la data de 16 iulie 2018, ora 12:00.

Apelul este de tip non competitiv, avand la baza principiul „primul venit – primul servit”, cu termen limita de depunere a cererilor de finantare.

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.