POR: A fost modificata anexa Ghidului Solicitantului pentru Unitati Primiri Urgente (UPU)

ghid-consultare.jpg

Modificarea Anexei „Ghidului Solicitantului – Conditii specifice de accesare a fondurilor pentru apelul aferent POR, Axa prioritara 8 – ”Dezvoltarea infrastructurii sanitare si sociale”, Prioritatea de investitii 8.1 – Investitii in infrastructurile sanitare si sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel national, regional si local, reducand inegalitatile in ceea ce priveste starea de sanatate si promovand incluziunea sociala prin imbunatatirea accesului la serviciile sociale, culturale si de recreere, precum si trecerea de la serviciile institutionale la serviciile prestate de comunitati, Obiectivul specific 8.2 imbunatatirea calitatii si a eficientei ingrijirii spitalicesti de urgenta”, Operatiunea B – UNITatI DE PRIMIRI URGENtE (UPU), a fost aprobata miercuri, 22 august a.c., prin Ordin al viceprim-ministrului, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice nr. 5488/2018.

Modificarile sectiunilor corespunzatoare din ghidul specific sunt cuprinse in ”Sinteza de modificari”, disponibila in cadrul sectiunii Apeluri proiecte.

Restul conditiilor si prevederilor din Ghidul Specific care nu se regasesc in cadrul sintezei de modificari raman neschimbate.

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.