P.O.R.-Petarde Oferite Romanilor?

Nu e minunată țara în care trăim?

Despre sesiunea de depunere a proiectelor pentru POR 4.3-microîntreprinderi se vorbește din iunie, iulie, august… Catalogul surselor de finanțare pentru firme publicat de ADR CENTRU din ultimele 2 luni nici nu mai pomenește de așa ceva!!! Totuși, apare în Monitorul Oficial din 03.10.09 Ordinul Ministrului care aduce modificări vechiului Ordin, în special în ceea ce privește codurile CAEN eligibile. Apare apoi pe site-ul ministerului și pe Info Regio, la finalul comunicatului, următorul enunț:

În saptamâna 26-30 octombrie a.c. se vor redeschide sesiunile de cereri de proiecte pe domeniile majore de interventie 4.3 – microîntreprinderi si 5.2 – infrastructura turistica. Noile sesiuni au caracter continuu: vor fi acceptate cereri de finantare pâna la epuizarea fondurilor alocate.” – http://www.inforegio.ro/index.php?page=STIRE&limba=ro

Prin urmare:

Fiarbă vinu-n cupe, spumege pocalul,
Dacă fiii-ți mândri aste le nutresc…

Orologiul meu indică 14:41, 30.10.09 și în timpul serviciului meu nu s-a întâmplat nimic.

Ziua nu s-a terminat. Ziua e lungă.

About Adrian Stoia

In urma cu ceva timp, cineva m-a intrebat cu ce ma ocup. Pentru ca in acel context nu am vrut sa-i raspund direct, am ales o varianta evaziva – i-am spus ca sunt scriitor. La intrebarea Ce fel de scriitor? Am fost nevoit sa-i spun ca de fapt scriu proiecte/cereri de finantare pentru fonduri UE. Imediat persoana respectiva a aratat un interes deosebit fata de acest subiect (lucru de care m-am ferit – nu era nici locul nici momentul pentru asa ceva) si a inceput sa-mi spuna ca vrea o finantare pentru… NU SUNT PERFECT. Am scris proiecte care in urma evaluarii au obtinut rezultate bune dar si proiecte cu rezultate mai slabe (punctaj rezultat in urma evaluarii), in functie de client – si evident conteaza relatia cu acesta, modul in care este dispus sa furnizeze informatiile necesare – dar si inspiratia mea la momentul respectiv (ceea ce nu suna profesional dar nu sunt un robot si stiu ca nu sunt perfect).

2 thoughts on “P.O.R.-Petarde Oferite Romanilor?”

 1. adrian stoia spune:

  Salut,

  Fara misto, ma numesc Adrian Stoia. Pe langa asta, desi nu sunt avizat in domeniu, subsciu la multe din parerile tale.
  M-ar interesa insa in mod serios si domeniul finantarilor, chiar si daca n-am fi tizi (sau tiji?)
  Mai pe sleau, as vrea si eu bani de la Maica Ieuropa.
  Ma poti vedea pe
  http://www.as-bautechnik.go.ro
  http://www.gradina-izvoarelor.go.ro

  Acelasi
  A.S.

 2. melaniacoman spune:

  De ce esti rau?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.