POSCCE: 26 de noi contracte de finantare pentru IMM-urile din Regiunea Vest

bani_IMM.jpg

bani_IMMAgentia pentru Dezvoltare Regionala Vest (ADR Vest) a semnat 26 contracte de finantare in cadrul Programului Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice , axa prioritara 1 “Un sistem de productie inovativ si eco-eficient”. Proiectele pentru care au fost semnate contractele de finantare vizeaza intreprinderi mici si mijlocii din Regiunea Vest.

Ceremonia de semnare a contractelor de finantare a avut loc la sediul ADR Vest in prezenta domnului Sorin MAXIM – director general al ADR Vest – si a beneficiarilor proiectelor contractate.

Valoarea totala a proiectelor contractate este de 8.868.033,68 milioane euro, dintre care 4.613.765,35 milioane euro (la cursul valutar de 4,3438 RON/Euro) reprezinta finantarea nerambursabila.

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest (ADR Vest) a devenit Organism Intermediar pentru Programul Operational Sectorial “Cresterea Competitivitatii Economice” (OI POSCCE), axa prioritara 1 “Un sistem de productie inovativ si eco-eficient”, incepand cu data de 11 martie 2013 ca urmare a semnarii Acordului Cadru pentru delegarea de atributii cu Ministerul Economiei (ME) – minister cu rol de Autoritate de Management pentru Programul Operational Sectorial “Cresterea Competitivitatii Economice”. Programul este cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Domeniile majore de interventie pe care le gestioneaza ADR Vest in calitate de OI POSCCE in Regiunea Vest sunt 1.1 “Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor, in special IMM-uri” si 1.3 “Dezvoltarea durabila a antreprenoriatului”.

Documente anexate:

Comunicat de presa ADR Vest (PDF)
Lista proiecte contractate (PDF)
Prezentare POSCCE – ADR Vest (PDF)

Sursa: ADR Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.