POSCCE: Lansarea apelului de proiecte pentru Operatiunea 3.2.2 – apel 4

computere.jpg

computereOrganismul Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale (OISPSI), din cadrul Ministerului pentru Societatea Informationala, anunta lansarea Operatiunii 3.2.2. “Dezvoltarea si cresterea eficientei serviciilor publice electronice” apel 4, din cadrul Domeniului Major de Interventie 2 „Dezvoltarea si cresterea eficientei serviciilor publice electronice”, Axa III „Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public”.

Obiectivul specific operatiuni este asigurarea interoperabilitatii sistemelor electronice ale institutiilor publice, respectiv optimizarea cooperarii intre institutiile publice si cresterea capacitatii de raspuns la solicitari primite din partea cetatenilor / mediului de afaceri / administratiei publice, la un nivel de sofisticare de minimum 3.

Se va finanta interconectarea acelor sisteme electronice care sunt functionale la momentul depunerii proiectului sau care urmeaza a se dezvolta prin proiect.

Solicitantul eligibil pentru acest apel de proiecte este Secretariatul General al Guvernului.

Suma totala alocata acestui apel de proiecte este 17.500.000 lei, din care aproximativ 14.472.500 lei FEDR si 3.027.500 lei de la bugetul de stat.

Valoarea maxima a finantarii acordate este 17.500.000 lei (inclusiv TVA pentru cheltuieli eligibile).

Inregistrarea proiectelor se va realiza on-line la adresa de Internet: www.fonduri.mcsi.ro, in mod continuu, incepand cu data de 10 iunie 2013, ora 9.30. Termenul-limita de inregistrare a proiectelor este 10 iulie 2013, ora 16.30.

Reprezentantii Organismului Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale din cadrul MSI va pot raspunde la eventualele intrebari sau nelamuriri cu privire la fondurile structurale in domeniul IT&C, la adresa de e-mail [email protected] sau telefon 021.311.41.55.

Document anexat:
Ghidul solicitantului POSCCE Operatiunea 3.2.2 – apel 4 (DOC)

Sursa: OIPSI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.