POSDRU: Rezultatele evaluarii pentru 7 apeluri de proiecte

liste.jpg

listeAutoritatea de Management pentru Programul Operational Operational Dezvoltarea Resurselor Umane a facut publice evaluarile pentru urmatoarele Cereri de propuneri de proiecte (CPP):

Solicitantii ale caror cereri de finantare au fost respinse in faza B si solicitantii cererilor de finantare aprobate sau rezerve vor primi scrisoarea de informare. Solicitantii ale caror cereri de finantare nu primesc scrisoare de informare vor contacta OI POSDRU responsabil.

Solicitantii ale caror proiecte au fost respinse in etapa de selectie (Faza B) pot contesta decizia de respingere. Contestatia se poate depune personal in zilele lucratoare sau poate fi transmisa prin curier/posta, numai la registratura AM POSDRU, la adresa: B-dul Carol I, nr. 34-36 (parter), sector 2, Bucuresti.

Pentru contestatiile depuse personal, data limita de inregistrare a contestatiei la registratura AMPOSDRU este 1 aprilie 2014, orele 16.00. Pentru contestatiile transmise prin curier/posta, data limita de transmitere este 1 aprilie 2014.

Pentru contestatiile la CPP 154 si CPP 156, data limita de transmitere este 2 aprilie 2014.

Sursa: AM POSDRU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.