POSDRU: Schita Ghidului Solicitantului – Conditii Specifice pentru DMI 3.2 publicata spre consultare

ghid2.jpg

ghidMinisterul Fondurilor Europene, prin Autoritatea de Management POS DRU, in parteneriat cu Ministerul Sanatatii, a publicat spre consultare documentele necesare pentru lansarea unei cereri de proiecte in vederea acordarii de finantari in domeniul medical.

In cadrul acestui apel vor fi finantate proiecte strategice care vor urmari sprijinirea formarii profesionale continue a medicilor si asistentilor medicali. Valoarea propusa pentru acest apel este de 40 milioane de euro. in perioada urmatoare vom continua sa lansam cereri de proiecte pentru ca Romania sa atraga toate fondurile europene care i-au fost alocate pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane“, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

Conform Ghidului supus consultarii publice, urmeaza sa fie finantate proiecte care vor fi implementate in cel putin doua regiuni de dezvoltare ale Romaniei. Valoarea totala eligibila a proiectelor aprobate va fi de minimum 500.000 euro si de maximum 5.000.000 euro (echivalentul in lei). O alta conditie este ca durata de implementare a proiectelor trebuie sa fie de cel putin sase luni si de cel mult 16 luni.

Propunerile, sugestiile si opiniile privind imbunatatirea acestor documente pot fi trimise pana in data de 08.05.2014 la adresa de email [email protected].

Document anexat:

Ghidul Solicitantului – Conditii Specifice DMI 3.2. “Competente pentru competivitate in domeniul medical” – varianta spre consultare (PDF)

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.