Premiu de 70.000 euro: Antreprenorii romani se pot inscrie la o competitie de idei de afaceri

bank-note-euro-bills-paper-money-63635.jpeg

S-a dat startul inscrierilor la competiţia de idei de afaceri EU-Startups Summit, unde startup-urile au sansa de a obtine o finantare de 70.000 de euro. Competitia are loc intre 2-3 mai, in Barcelona, iar pe langa premiul in bani, antreprenorii au ocazia sa cunoasca potentiali investitori, fonduri de investitii, reprezentanti ale acceleratoarelor de startup-uri din toata lumea si business angels.

Antreprenorii trebuie sa pregateasca o prezentare de 3 minute, pe care o vor sustine in fata unui public de 1.200 de persoane (inclusiv sute de investitori, fondatori de startup-uri, jurnalisti si un juriu de experti). Termenul limita de inscriere este 25 februarie (AICI).

Startup-urile participante la competitia din cadrul EU-Startups Summit nu trebuie sa fie mai vechi de 2 ani si sa nu fi atras investitii mai mari de 500.000 de euro.

Evenimentul va avea loc intre 2 si 3 mai, intre orele 10 si 18, iar biletele costa 149 de euro pentru antreprenori, 295 de euro pentru investitori si 395 de euro pentru corporatii.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.