Primaria orasului Oravita cauta investitori

investitii1.jpg

Noua conducere a administratiei locale a orasului Oravita isi doreste foarte mult sa devina unul dintre partenerii care pune umarul la dezvoltarea companiei pe care o conduceti.

Dorim sa facem acest lucru prin oferirea de facilitati fiscale si nu numai companiilor care se gandesc sa investeasca la noi in oras pentru a-si deschide puncte de lucru care au ca si rezultat crearea de locuri de munca pentru populatia orasului nostru.

Suntem o echipa tanara cu viziuni moderne despre tot ce inseamna economia, constienti ca pentru a se dezvolta o societate are nevoie de investitii durabile. Tocmai acesta este si motivul pentru care dorim sa va oferim tot sprijinul nostru pentru a usura dezvoltarea proiectelor de viitor ale companiei dumneavostra la noi in localitate.

La noi gasiti in afara de o echipa de profesionisti care va vor sprijini si ghida in procesul de autorizare si demarare a investitiilor, forta de munca calificata si dornica sa lucreze, institutii de invatamant care pot sa isi adapteze profilul in functie de nevoia de personal a companiei pe care o conduceti si nu in ultimul rand infrastructura necesara demararii unei investitii (terenuri, hale, spatii de birouri).

De asemenea dorim sa va asiguram de o deschidere si implicare totala a primariei si consiliului local Oravita pentru a va pune la dispozitie tot ce este necesar pentru demararea si realizarea unei investitii la noi in localitate.

In speranta ca v-am retinut atentia va transmitem alaturat o scurta prezentare despre orasul nostru si facilitatile pe care le ofera investitorilor si va invitam pentru discutii mai in detaliu sau alte informatii sa contactati biroul de proiecte si cooperare europeana din cadrul primariei.

Scrisoare investitori
Prezentare investitori
Prezentare investitori EN
Prezentare investitori FR
Scrisoare investitori EN

Date contact:
E-mail: [email protected]
Tel: 0723202756 – Grebeldinger Daniel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.