Primele liste cu persoanele juridice aprobate în cadrul Programelor Rabla și Rabla Plus au fost publicate pe site-ul AFM

Programul-RABLA.png

Ca urmare a aprobării dosarelor de finanțare în ședința Comitetului de Avizare din data de 22 mai 2020, Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus).

Pentru Programul Rabla au fost acceptate 29 dosare pentru 82 autovehicule. Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 41 dosare pentru 78 autovehicule dintre care 17 electrice hibride și 61 pur electrice.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, la secțiunile aferente Programelor Rabla şi Rabla Plus.

Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/ dealerilor auto validaţi în Programele Rabla și Rabla Plus, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituției.

Sursa: ADMINISTRAȚIA FONDULUI PENTRU MEDIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.