Professional MBA Program “Project & Process Management”

Executive Academy din cadrul WIRTSCHAFTSUNIVERSITAT si ROLAND GAREIS CONSULTING in parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucuresti anunta inceperea programului Professional MBA "Project & Process Management" in data de 23 mai 2008 in Bucuresti.

Cursurile se dasfasoara o data pe luna, de vineri pana duminica inclusiv, in campusul Universitatii Politehnice. Lectori internationali si nationali cu o bogata experienta academica si practica vor preda pe parcursul celor 18 luni de cursuri. 

La finalizarea programului, participantii vor primi diploma MBA din partea WIRTSCHAFTSUNIVERSITAT si vor avea o dubla specializare in managementul proiectelor si managementul proceselor.

Programul cuprinde 21 de module: 9 module de Business Fundamentals si 12 module de specializare in managementul proiectelor si managementul proceselor.

Cei interesati numai de managementul proceselor si proiectelor pot participa la Certificate Programme Project & Process Management" – modulele de specializare din cadrul programului MBA, primind la absolvire un certificat din partea WIRTSCHAFTSUNIVERSITAT. In viitor, absolventii Certificate Programme au posibilitatea de a participa si la modulele de Business Fundamentals pentru a obtine si diploma de MBA.

Inscrierea la Certificate Programme se poate face pana la data de 21 iulie 2008. Certificate Programme incepe in data de 25 iulie 2008.

Costul Certificate Programme este de 8500 Euro si poate fi achitat in 2 rate. Taxa de rezervare loc este de 1000 de Euro si se deduce din costul total al programului.

Contact:
Iulia Stefanescu,
Asistent programe
Telefon: 021/300.30.20
E-mail: [email protected]

Sursa: Managementul-proiectelor, 11 iunie 2008

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.