Programul Cultural Elvetian

Introducere

Programul Cultural Elvetian Pro Helvetia/ SDC anunta un nou proiect de cooperare UNITED EXPERTS, care ofera consultanta culturala organizatiilor, institutiilor si companiilor private din Romania si din regiune.

Obiectivele programului

Pentru a incuraja piata de servicii culturale in Romania, se lanseaza o licitatie de proiecte pentru dezvoltare organizationala, adresata operatorilor culturali din sectorul public si privat, ca si administratiei publice, locale si centrale, din domeniul culturii.

Se are in vedere proiecte prin care se doreste crearea de noi spatii culturale, dezvoltarea de noi produse si servicii culturale, dezvoltarea de activitati culturale creatoare de venituri, dezvoltarea de noi strategii pentru organizatie, promovarea imaginii organizatiei si pozitionarea acesteia pe piata culturala regionala si internationala, dezvoltarea de politici culturale publice si de noi programe de finantare a culturii.

Solicitanti eligibili

Solicitantii pot fi operatori culturali din sectorul public si privat, ca si administratii publice, locale si centrale, din domeniul culturi.

Activitati eligibile

Dosarul de candidatura trebuie sa contina: scrisoare de intentie, scurta prezentare a organizatiei (maximum 2-3 pagini), descrierea proiectului, inclusiv finalitate si buget (maximum 3-4 pagini). Daca este posibil, si un sumar in engleza al proiectului (maximum o pagina).

Orice alte materiale de prezentare a organizatiei si proiectelor sale sunt binevenite.

Conditii de finantare

Beneficiarii selectionati primesc consultanta si sprijin financiar pentru implementare. Suma maxima a finantarii acordate pentru un proiect este de 12.000 CHF, fiind utilizata 50% pentru serviciile de consultanta acordate de United Experts si 50% pentru costuri de implementare (de exemplu, materiale promotionale, organizare de seminarii si mese rotunde, productie de evenimente, etc.)

Conditii:

  • Realizarea proiectului in 2008;
  • Inalta motivatie si angajament din partea beneficiarului;
  • Contributie proprie a beneficiarului;
  • Perspective durabile.

In urma acestui proces, beneficiarii isi vor imbunatati performantele manageriale si pozitia pe piata culturala locala si internationala.

Termene limita

Data limita de depunere a proiectelor este 2 noiembrie 2007.

Dosarele se depun direct sau prin posta (cu confirmare de primire) la adresa:

Programul Cultural Elvetian, str. Grigore Alexandrescu nr. 16 – 20, sector 1, Bucuresti.

Pentru informatii suplimentare:

Gabriela Tudor

Telefon 021 2061671, 2061672

Mobil 0722 806 307

E-mail: [email protected]

Finantator: Pro Helvetia
Sursa: Pro Helvetia
Informatii suplimentare
Folositi instrumentele urmatoare pentru a obtine detalii complete despre acest program de finantare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.