Oameni – Catalog de dimensiuni internationale

Introducere

Apel de propuneri prin intermediul programelor de lucru 2008 si 2009 a celui de-al Saptelea Program Cadru EC pentru Cercetare, Dezvoltare Tehnologica si Activitatii Demonstrative si prin intermediul programului de lucru pe 2009 din cel de-al Saptelea Program Cadru pentru Cercetare Nucleara si Activitati de Training: FP7-PEOPLE-2009-IRSES.

Obiectivele programului

Schema este un nou tip de actiunea implementat prima oara in 2008 si are ca scop intarirea parteneriatelor de cercetare.

Solicitanti eligibili

Beneficiari: parteneriatele compuse din cel putin doua organizatii de cercetare independente, stabilite in cel putin doua tari membre diferite, sau in tari in curs de aderare, si una sau mai multe organizatii localizate in tari cu care Comunitatea are o intelegere S&T sau sunt in procesul de negociere, sau in tari protejate de Politica Europeana de Vecinatate.

Activitati eligibile

Activitatile finantate de aceasta schema sunt schimburile de personal si activitati de networking intre organizatiile de cercetare europene si cele din tari cu care Comunitatea are o intelegere S&T sau sunt in procesul de negociere a unuia, si tari care sunt protejate de politica Europeana de Vecintate.

Conditii de finantare
Pentru fiecare membru al personalului din UE, MS sau AC care sta intr-o organizatie partenera din tari terte, Comunitatea va plati o indemnizatie de subzistenta lunara in valoare de 1.800 euro.

Buget: 30 milioane euro din bugetul pe 2009.

Termene limita

Termenul limita este reprezentat de data de 27 martie 2009.

Finantator: Uniunea Europeana
Sursa: Europa.eu
Informatii suplimentare
Folositi instrumentele urmatoare pentru a obtine detalii complete despre acest program de finantare
Nu exista nici un instrument.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.