Programul de Cooperare Transfrontaliera Ungaria-Romania 2007-2013

A patra solicitare de propuneri de proiecte transfrontaliere romano-maghiare

Introducere

Agentia Nationala de Dezvoltare din Ungaria si Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei din Romania lanseaza a patra solicitare de propuneri de proiecte in cadrul Programului de Cooperare Transfrontaliera Ungaria-Romania 2007-2013.

Solicitanti eligibili

Organizatiile eligibile sunt cele care actioneaza in beneficiul public (institutiile de stat, organizatiile publice locale, organizatiile non-profit, camerele de comert etc.), care isi desfasoara activitatea in aria eligibila a programului: Timis, Arad, Bihor, Satu-Mare, Csongrád, Békés, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg.

Proiectele trebuie sa aiba un caracter transfrontalier si sa fie realizate de catre organizatii partenere de pe o parte si cealalta a granitei (parteneriatele trebuie sa includa cel putin un partener roman si unul maghiar din aria eligibila).

Activitati eligibile

Programul ofera potentialilor beneficiari o gama variata de oportunitati. Astfel, pe langa elaborarea unor studii si planuri care vizeaza imbunatatirea infrastructurii transfrontaliere de transport sau de comunicatii, exista posibilitatea de a realiza proiecte comune in domenii precum protectia mediului sau cooperarea in domeniul afacerilor.

De asemenea, sunt eligibile proiectele comune in diferitele sectoare ale cercetarii – dezvoltarii, precum si acelea care vizeaza intensificarea colaborarii in domeniul educatiei, pietei muncii sau al sanatatii si prevenirii riscurilor comune.

Conditii de finantare
Resursele financiare alocate din fonduri europene acestei solicitari insumeaza 20.724.106 euro.

Programul este finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala (FEDR), completat de co-finantarea nationala a celor doua State Membre participante in Program, Ungaria si Romania.

Termene limita

Proiectele trebuie trimise exclusiv prin posta sau posta rapida la sediul STC din Budapesta (VÁTI Nonprofit Kft., H-1016 Budapest, Gellérthegy u. 30-32).

Termenul limita de depunere este 1 martie 2011, data postei. Cererile trimise ulterior vor fi automat respinse.

Finantator: Fondul European de Dezvoltare Regionala – FEDR
Sursa: www.huro-cbc.eu
Informatii suplimentare
Folositi instrumentele urmatoare pentru a obtine detalii complete despre acest program de finantare
Nu exista nici un instrument.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top