Finantare CEE Trust pentru ONG-uri

Obiectivele programului

CEE Trust va sprijini proiecte care vor:
– propune mijloace inovatoare de a atrage interesul, dezvolta si implica in actiuni concrete grupurile neinstitutionalizate ale societatii civile (de exemplu, bloggeri, activisti din retelele sociale, grupuri de cetateni, studenti, etc) si pentru a construi o circumscriptie electorala;
– propune solutii concrete de advocacy pentru cele mai importante aspecte cu care se confrunta societatea romaneasca si societatea civila (de exemplu, efectele crizei economice asupra vietii sociale si civice).

Solicitanti eligibili

CEE Trust va sprijini organizatiile non-guvernamentale si non-profit care:
– au o pozitie clara si folosesc instrumente inovatoare;
– demonstreaza dorinta si planuri clare de a construi o baza de sprijin in randul cetatenilor si de a gasi sprijin financiar din surse diferite.

Activitati eligibile

Cererea trebuie sa fie in limba engleza si ar trebui sa includa doar urmatoarele informatii obligatorii (orice alte informatii suplimentare nu vor fi luate in considerare):

– scurte informatii privind organizatia solicitantului (numele, anul infiintarii, aria geografica, misiunea, adresa web a organizatiei, persoana de contact numarul de telefon mobil si adresa de e-mail) – max 6 linii;
– problema evidentiata de proiect (justificarea scurt) – max 5 linii;
– solutia propusa (abordare si activitati principale) – max 8 linii;
– bugetul total al proiectului si bugetul solicitat in USD (sume forfetare, bugetul solicitat ar trebui sa fie de maxim 100.000 USD) – 1 linie;
– durata proiectului propus (maxim 2 ani) – 1 linie.

Termene limita

Organizatiilor interesate si eligibile pot depune cererile numai pe cale electronica (doar o singura cerere pe organizatie), pana la data de 24 februarie 2012, la adresa [email protected].

Toti solicitantii vor fi informati cu privire la rezultatele evaluarii cererilor. Decizia CEE Trust se considera definitiva si nu vor fi acceptate plangeri. Solicitantii care vor primi raspunsuri pozitive vor trimite in maxim 10 zile propunerea completa si propunerea financiara.

Afla mai multe raspunsuri pe forumul Finantare.ro.

Finantator: Trust for Civil Society in Central & Eastern Europe
Sursa: Stiriong.ro
Informatii suplimentare
Folositi instrumentele urmatoare pentru a obtine detalii complete despre acest program de finantare
Nu exista nici un instrument.
[caseta-final-fise]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.