Partnership Beyond Borders: O dimensiune internationala pentru proiectele nationale

ATENTIONARE: Acest program nu este activ in acest moment!

Introducere

Fundatia Soros Romania anunta desfasurarea unei competitii speciale de proiecte – O dimensiune internationala pentru proiectele nationale – in cadrul programului East-East: Partnership Beyond Borders.

Obiectivele programului

In cadrul programului se organizeaza in Romania o competitia speciala prin intermediul careia se urmareste extinderea peste granite a proiectelor implementate de alte organizatii la nivel local sau national.

Solicitanti eligibili

Prin acest instrument Open Society Institute si Fundatia Soros ofera sprijin financiar si logistic pentru organizatiile ce doresc sa adauge o componenta internationala proiectelor pe care le implementeaza in Romania.

Activitati eligibile

Prioritatile competitiei sunt:

  • Sa ofere sprijin organizatiilor care implementeaza proiecte in Romania pentru a identifica in tarile din regiune parteneri cu experiente similare. In acest sens vor fi finantate evenimente internationale (seminarii, mese rotunde) la inceputul sau in prima parte a desfasurarii proiectelor in Romania si se poate apela la sprijinul retelei Soros pentru a identifica organizatii din alte tari;
  • Sa sprijine pe parcursul desfasurarii proiectului comunicarea cu organizatii din alte tari, fie prin dezvoltarea unor instrumente on-line, fie prin participarea observatorilor din aceste tari la evenimentele si activitatile din cadrul proiectului;
  • Sa sustina diseminarea rezultatelor proiectului – modele de bune practici, cunoastere sociala – dincolo de granitele Romaniei prin evenimente internationale de inchidere a proiectului (seminarii, mese rotunde, conferinte). Si in acest caz se poate apela la reteaua Fundatiilor Soros pentru a identifica potentiali parteneri.
Conditii de finantare

Solicitantii de finantare si activitatile propuse trebuie sa respecte conditiile de eligibilitate specifice programului East-East: Partnership Beyond Borders. Suplimentar fata de acest ghid, solicitarile de finantare trebuie sa se refere la componente transfrontaliere adaugate unor proiecte nationale deja planificate (si a caror finantare a fost asigurata din alte surse) sau in curs de implementare. Solicitarile care se refera exclusiv la finantarea unor platforme on-line nu sunt considerate eligibile.

Termene limita

Solicitarile de finantare pot fi depuse oricand pe parcursul anului, dar cu cel putin opt saptamani inainte de inceperea activitatilor pentru care se considera finantare.

Finantator: Fundatia Soros | Open Society Institute
Sursa: Fundatia Soros
Informatii suplimentare
Folositi instrumentele urmatoare pentru a obtine detalii complete despre acest program de finantare
Nu exista nici un instrument.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.