Programul de responsabilitate sociala “Mesaje de iubire”

copii.jpg

Finantare pentru ONG-uri din domeniul protectiei copilului

Status: INACTIV
Depunere pana la: 12.04.2013
Buget alocat: 40.000 euro

COSMOTE Romania continua traditia “Mesaje de iubire”, programul de responsabilitate sociala aflat la cea de-a cincea editie, care aduce speranta pentru copiii bolnavi si/sau defavorizati, pentru care organizatiile non-guvernamentale creeaza proiecte speciale.

copiiIn spiritul sustinerii acestor copii bolnavi si/sau defavorizati, COSMOTE Romania va oferi si in 2013 o suma considerabila din valoarea SMS-urilor trimise prin reteaua COSMOTE de catre clientii care au transmis mesaje in noaptea de Anul Nou.

Prin intermediul campaniei “Mesaje de iubire”, COSMOTE va acorda in 2013 o contributie financiara in valoare de pana la 40.000 de euro unui numar de pana la 8 organizatii non-guvernamentale si de binefacere care ofera ajutor si asistenta copiilor defavorizati sau bolnavi.

Incepand cu data de 25 martie 2013, ONG-urile care dezvolta proiecte pentru ingrijirea copiilor pot aplica pentru finantare, cu ajutorul Fisei Organizationale si a bugetului disponibile AICI.

Dupa completarea cu informatiile solicitate, acestea se trimit la adresa [email protected] impreuna cu o scrisoare de intentie, pana la data de 12 aprilie 2013, inclusiv.

Castigatorii vor fi anuntati pana pe data de 9 mai 2013.

Finantator: COSMOTE Romania
Sursa: Cosmote.ro

DOCUMENTATIE

Puteti descarca urmatoarele documente utile:

Ghidul aplicantului

[caseta-final-fise]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.