Programul Rabla: o treime din numarul total de tichete, epuizat in doar 10 zile

masina_bani.jpg

masina_baniAdministratia Fondului pentru Mediu (AFM) a distribuit, pana in prezent, 6.830 de tichete valorice in cadrul Programului Rabla 2013, restul pana la 20.000 urmand sa fie repartizate in functie de cererile de decontare si, ulterior, de suplimentare depuse de catre colectori.

Conform Ghidului de finantare a “Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national”, colectorii validati in program au putut depune o noua cerere de distribuire, dupa epuizarea stocului distribuit initial de catre AFM.

Distribuirea tichetelor solicitate se face din stocul disponibil la nivel national pentru persoanele fizice si pana la epuizarea acestuia.

De asemenea, AFM a deschis sesiunea de depunere si validare a dosarelor pentru persoanele juridice, inclusiv institutiile publice din “Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national 2013”, din data de 10 iunie 2013.

Termenul limita de depunere a dosarelor este 31 august 2013.

Pana in prezent, Administratia Fondului pentru Mediu a inregistrat un numar de 167 de dosare, dintre care 84 de dosare pentru persoane juridice si 83 de dosare pentru institutiile publice.

Lista persoanelor juridice acceptate in “Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national 2013” va fi publicata pe site-ul institutiei in cadrul sectiunii aferente Programului.

Sursa: Administratia Fondului pentru Mediu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.