Proiectarea si managementul proiectelor europene

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) organizeaza, in colaborare cu Universitatea Politehnica Bucuresti – Centrul de Tehnologii Avansate, in perioada 22-30 ianuarie 2007, cursul postuniversitar cu tema "Proiectarea si managementul proiectelor europene".

Prin continutul, conceptia si modul de organizare, programul raspunde cerintelor de perfectionare continua, iar utilizarea metodelor moderne de predare, coroborate cu experienta teoretica si practica a lectorului, prof. dr. Andrei Szuder, directorul general al Centrului de Tehnologii Avansate din cadrul Politehnicii bucurestene, asigura un grad ridicat de interactivitate si pragmatism.     

Cursantii vor primi suportul de curs aferent modulelor prezentate in format electronic, precum si materiale didactice si consultanta de specialitate pe toata durata programului. Fiecare participant va elabora un proiect didactic in baza caruia i se va elibera certificatul de absolvire.
     
Taxa de participare: este de 200 euro/cursant pentru societatile comerciale membre CCIB si 250 euro/cursant pentru societatile care nu sunt membre ale camerei.
Taxa se va plati in contul CCIB, RO 68 RZBR 0000 0600 0684 6108 deschis la Raiffeisen Bank-SMB, specificand pe OP "Curs management proiecte europene".

Informatii suplimentare se pot obtine de la CCIB – Compartimentul Pregatire Antreprenoriala
Persoana de contact: Aurelia Haidimoschi
Tel: 021/319.01.08, 021/319.01.73 interior 483
E-mail: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.