Proiecte de 25 de milioane de euro semnate in acest an pentru municipiul Carei

Bani-pixabay.jpg

Primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, a semnat, in acest an, proiecte in valoare de 25 de milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii, care vor “schimba fata orasului”, se arata intr-o postare video pe pagina de Facebook a institutiei.

“Anul 2018 a fost, pentru Primaria Carei, anul proiectelor europene si nationale pe care le-am castigat. Pana la ora actuala am semnat proiecte de peste 25 de milioane de euro pe care incercam sa le implementam, adica le vom implementa incepand de anul viitor. (…) Eu spun ca vom schimba fata orasului in doi ani de zile. Mai avem cateva proiecte depuse la care semnam, sper eu, finantarea. Vorbesc despre un bazin de inot, despre o biblioteca cu videocinema si 70 de parcari. in conceptia mea, dezvoltarea orasului trebuie sa se duca, in circa in trei ani, sa aratam ca un oras austriac”, a spus Kovacs.

Printre proiectele amintite de edil se numara reabilitarea celor patru blocuri turn din oras, reabilitarea iluminatului public, modernizarea drumului Oradea – Satu Mare, achizitionarea a sapte autobuze electrice, amenajarea a 18 kilometri de piste de biciclete si trotuare.

Totodata, Eugen Kovacs a anuntat ca, saptamana viitoare, va avea loc receptia centurii de ocolire a orasului, lucrarile durand sase ani.

Sursa: Administratie.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.