Project Management Forum 2007

Pe 30 octombrie 2007, la JW Marriott Grand Hotel, Codecs impreuna cu partenerii sai Microsoft Romania si Total Soft va invita sa participati la a IV-a editie a Project Management Forum cu titlul "Forward-thinking in Project Management", un eveniment de management de proiect, care va reuni practicieni si speakeri cu recunoastere internationala.

PM Forum se inscrie in seria de activitati organizate anual de Codecs in domeniul managementului de proiect, fiind cel mai important eveniment de acest gen in Romania.
Desfasurat intr-o atmosfera extrem de interactiva, evenimentul reuneste mai mult de 10 ateliere in cadrul a 4 workshopuri si 15 speakeri cu expertiza in proiecte vor aborda teme specifice.

PM Forum se bucura de prezenta invitatilor speciali:

  • Michel Thiry, Managing Partner, Valense Ltd. Organizational Consultants, PMP, TVM, FAPM, PMI Fellow;
  • Mike Poulson, Managing Director, Wilson Learning Europa;
  • Steve Armstrong, Consultant Management de Proiect, Director curs Management de Proiect – The Open University, Marea Britanie.

Evenimentul este structurat in 2 parti, o sesiune plenara, urmata de 4 workshop-uri desfasurate in paralel:

  • Afla! – Marturii de succes in Management de Proiect;
  • Actioneaza! – Instrumente, tehnici si metodologii in Management de Proiect;
  • Fii chiar tu! – De la solutii tehnice la schimbare si adaptare;
  • Impartaseste! – Cunostinte si experiente in management de proiect.

In cadrul evenimentului va fi lansata cartea "Leadership real – oameni si organizatii, fata in fata cu marile lor provocari", autor Dean Williams, carte care va fi oferita cadou participantilor impreuna cu abonamente pe 3 luni la publicatiile Business Standard, Money Express si Cotidianul.

Codecs multumeste pe aceasta cale partenerilor principali Microsoft si TotalSoft, partenerilor PMI, Asociatiei Management de Proiect Romania si Regatta, partenerilor media: Managementul-proiectelor.ro, Finantare.ro, Business Standard, Money Express, Cotidianul, Money Channel, Wall-street, White image.
Detalii despre program si formular de inscriere pe www.pmforum.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.