Project Management Process Framework

Incepand cu anul 2006 CODECS, ofera un curs de pregatire accelerata pentru obtinerea certificarii PMP "Project Management Process Framework", in conformitate cu noul sistem de certificare intrat in vigoare la 25 Septembrie 2005.Cursul este dezvoltat pornind atat de la materialele specifice PMI, dar si de la experientele avute in cei aproape 6 ani de instruire in domeniul Managementului de Proiect. El imbina armonios conceptele valabile la nivel global, cu experiente specifice societatii romanesti actuale.

"Project Management Process Framework" este programul de certificare profesionala in Project Management cu cea mai larga acoperire internationala. Totalizand un numar de peste 100.000 profesionisti certificati in peste 120 de tari.
Programul PMP certifica atat experienta profesionala in domeniu, cat si cunostintele din standardul international PMBOK Guide Third Edition, elaborat de catre PMI. Programul este certificat ISO 9001 si asigura maximum de obiectivism in evaluarea competentelor si experientei profesionale, fapt dovedit si de larga adoptie a acestei certificari la nivel international.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.