Project Management Training

PMSolutions organizeaza in perioada 20 – 24 octombrie o noua sesiune de cursuri de Project Management. PMSolutions este o firma independenta de consultanta de management si tehnologie. Chiar daca baza noastra de competente s-a dezvoltat permanent, suntem recunoscuti in special pentru excelenta in Project Management, iar portofoliul nostru de proiecte de succes este o dovada in acest sens.


Construind pe baza competentelor personale si a experientei unice de implementare a unor proiecte de referinta, am dezvoltat un portofoliu de cursuri de Project Management care sa ofere celor interesati de meseria de Project Manager atat baza teoretica necesara, cat si posibilitatea de a exersa aceste cunostinte prin exercitii practice si de a obtine o recunoastere oficiala a abilitatilor lor in domeniul managementului de proiect prin certificari profesionale.

PMSolutions organizeaza bi-anual sesiuni de instruire deschise (cursuri open). Ne face placere sa va anuntam in acest context programarea celei de-a doua sesiuni "open" a acestui an in perioada 20-24 Octombrie 2008, astfel:

20 Oct. – 22 Oct.
: PMFundamentals

20 Oct. – 24 Oct.
: PMFoundation IPMA (curs certificat de Asociatia Romana de Project Management)

20 Oct. – 24 Oct.
: PMFoundation FPA (program de formare profesionala avizat de Ministerul Muncii)

Ceea ce ne diferentiaza de alti furnizori de instruire in domeniul project managementului este:

– specializarea in project management – "core competence"
– experienta practica de implementare cu succes a unor proiecte cu bugete de pana la €30 mil.
– certificare internationala a Project Managerilor si peste 10 ani de experienta practica
– peste 500 de persoane instruite, inclusiv in programe "Master in Project Management"
– portofoliu complet de cursuri de Project Management (de introducere, cu certificare internationala, cu certificare nationala – program de formare profesionala)

Detalii despre portofoliul de cursuri de Project Management al PMSolutions puteti gasi pe site-ul companiei la adresa www.pm-solutions.ro.

Referinte: Asociatia Nationala a Informaticienilor din Administratia Publica (ANIAP), Astral Telecom, Coca Cola HBC, CrisTim, ECDL, Industrial Software, ING Bank, Interact Business Communications, Interbrew, SBSol Group, UPC, UTI Electroproiect, UTI Systems (program de certificare pentru 60 de persoane), Dorsum Software.

In cazul in care sunteti interesati de aceasta oportunitate puteti completa si trimite pe fax la nr. 021.210.88.13 formularul afisat pe site-ul PMSolutions sau ne puteti contacta la adresele de e-mail [email protected], [email protected] sau la numarul de telefon 0724.30.20.09.

Persoanele inscrise pana la data de 20.09.2008 precum si membrii AMCOR si/sau ANIS beneficiaza de o reducere de 10%.

Sursa: Managementul-Proiectelor.ro, 5 septembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.