Project Officer Job oferit de Fundatia Giacomo Brodolini

FGB-01Filiala din Bucuresti a Fundatiei Giacomo Brodolini doreste recrutarea unui ofiter de proiect pentru a contribui la dezvoltarea si gestionarea de proiecte EuropeAid, incepand cu luna martie 2015.

Persoana selectata va face parte din echipa internationala de dezvoltare a afacerilor in domenii precum constructie de parteneriate, gestionare si administrare a contractelor castigate cat si redactarea ofertelor tehnice. Atributiile ofiterului de proiect vor asigura dezvoltarea de noi proiecte sub forma unui  grad ridicat de autonomie si sub conducerea strategica managerului de echipa. 

Fundatia Giacomo Brodolini a fost constituita in 1971 cu scopul de continua activitatea culturala si sociala a fostului ministru al muncii Giacomo Brodolini. desfasoara activitati de cercetare si promovare culturala, adoptand o riguroasa metodologie stiintifica si o abordare interdiscplinara ce incurajeaza dialogul continuu intre fortele sociale implicate. Activitatile Fundatiei se concentreaza pe teme privind mai ales:

  • economia, sociologia si dreptul muncii;
  • egalitatea de sanse;
  • politicile de formare;
  • relatiile industriale;
  • istoria.

Fundatia are birouri deschise la Milano, Roma si Bucuresti.

Pentru mai multe detalii legate de job accesati pagina oficiala:

http://www.fondazionebrodolini.it/node/8809

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.