Propunere de parteneriat INTERREG EUROPE, Spania

parteneri.jpg

Ministerul Regional pentru Amenajare Teritoriala si Mediu din Andaluzia, Spania, este interesat sa dezvolte un consortiu pentru actuala cerere de propuneri de proiecte a programului INTERREG Europe (5 aprilie – 13 mai a.c. – perioada de depunere a aplicatiilor)

Tema: Cercetare si Inovare

Scopul proiectului este sa sprijine autoritatile regionale in procesul de stimulare a inovarii in managementul sistemelor de apa de la nivel regional prin schimb de cunostinte si invatare intre experti si alte parti interesate.

Anumite politici si strategii specifice au fost adoptate de catre statele membre in vederea atingerii obiectivelor stabilite prin Directiva-cadru a UE privind apa. In prezent, este necesara o adaptare constanta a tuturor politicilor legate de managementul resurselor de apa datorita noilor scenarii de la nivel european si international, motivate fie prin aspectele legislative sau reglementari sau prin efectele schimbarilor climatice.  Pentru a realiza intr-o maniera eficienta armonizarea acestor politici cu noile contexte, cooperarea regionala este un element cheie, caci aceasta tine cont de necesitatile politicilor la nivel infraregional, cautand solutii la acestea dincolo de frontiere.  

Parteneri cautati:
–  institutii cu competente in managementul apei si promovarea cercetarii si dezvoltarii, impartind prioritati comune in ceea ce priveste Programele Operationale ale FEDR si strategii de specializare inteligente (administratii regionale, universitati, centre de cercetare, etc.) ;
–  asociatii/organizatii sectoriale (legate de tematica gestionarii apei);
–  organizatii reprezentand industria/companiile.

Data de manifestare a interesului: 20 aprilie

Contact pentru manifestarea interesului: dl Juan Francisco Muñoz, e-mail: [email protected]

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.