Propunere de parteneriat, Portugalia, Erasmus+

Erasmus_tasta.jpg

Municipalitatea Azambuja din districtul Lisabona, Portugalia, cauta 4 parteneri europeni pentru un proiect “Erasmus +”, Parteneriate Strategice, ce urmeaza sa fie implementat in centre locale de tineret. Municipalitatea este activa, printre altele, in domeniul educatiei, tineretului, sportului, culturii, dezvoltarii sociale si incluziunii sociale si de mediu, ea realizand legatura dintre Lisabona si zonele rurale mlastinoase Ribatejo.

Primaria Azambuja gestioneaza Centrul de Tineret al localitatii, entitate care are ca principal obiectiv strategic promovarea activitatilor de interventie sociala si civica, stimulând in acelasi timp capacitatea creatoare a tinerilor si participarea lor la viata comunitatii.

Titlul propunerii: “BeMore – Education Through Art”

Proiectul are ca scop crearea, testarea si difuzarea unui model pentru dezvoltarea abilitatilor sociale si personale bazate pe educatie prin arta ca metodologie de educatie non-formala. Aceasta metodologie va fi implementata in diferite centre europene de tineret, ca loc pentru schimbul de idei si experiente in rândul tinerilor din Europa.
 
Parteneri eligibili: municipalitati, de preferat cele care au centre de tineret
 
Data limita pentru manifestarea interesului: 18 iulie a.c.
 
Durata prevazuta pentru implementarea proiectului: 24 de luni – 01.02.2017-01.02.2019

Contact pentru detalii si manifestarea interesului: Mariana Rosa, [email protected]; contact pentru municipalitate: Susana Jerónimo,[email protected]

Mai multe detalii in fisa de prezentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.