Propunere de parteneriat, schimb de tineri/mobilitate, Finlanda

tineri_83969600.jpeg

Asociatia “Kauhajoki 4H” din Finlanda, organizatie de tineret care sprijina cresterea si formarea copiilor si a tinerilor spre o maturitate responsabila si întreprinzatoare, membra a Federatiei nationale 4H (Head, Hands, Heart, Health) finlandeze, cauta un partener pentru un proiect de mobilitate „Erasmus+”, masura „Tineret în actiune”, axat pe încurajarea tinerilor cu vârsta cuprinsa între 14-18 ani sa-si dezvolte spiritul antreprenorial si sa se adapteze la piata muncii.

Activitatile din timpul schimbului ar putea include:

  • planificarea comuna a unor afaceri bazate pe competente, hobby-uri si interese ale tinerilor,
  • organizarea unei zile de lucru informative, deschisa vizitatorilor,
  • vizite de afaceri si excursii pe teren, precum si o seara internationala cu gatit si jocuri.

Tinerii si interesele tinerilor sunt nucleul proiectului. Asociatia finlandeza doreste ca prin aceasta initiativa sa încurajeze tinerii sa fie activi si sa dezvolte idei, activitati, produse si servicii bazate pe punctele lor forte si pe abilitati. Schimbul international de tineri sau un proiect de mobilitate ofera o oportunitate concreta pentru tinerii din zonele rurale de a participa la activitati de cooperare, pentru a-si largi orizonturile si pentru a obtine idei noi pe care sa le poata adapta la planurile lor viitoare. Întâlnirea tinerilor din diferite culturi, construirea unui dialog intercultural si acumularea de experiente diverse cresc toleranta si respectul reciproc.

Parteneri eligibili: entitati care sa cuprinda tineri între 14-18 ani Perioada de mobilitate a tinerilor ar fi prevazuta între 22.02.2020 – 29.2.2020. Data limita pentru manifestarea interesului: 31 iulie 2019.

Contact pentru detalii si manifestarea interesului: Ronja Kuokkanen, [email protected] O descriere a propunerii se regaseste pe pagina web a asociatiei : https://kauhajoki.4h.fi/you-are-star-hanke/in-english/

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.